Marius Constantin

Marius Constantin este singurul freestyle skater profesionist din Romania si singurul cu o placa ce ii poarta numele. Pasiunea lui pentru acest sport a început în 2006, când inițial se apucase de ceva ce numește el street-style. Cu timpul, s-a îndepărtat de acest stil, trecând la o disciplină freestyle, numind-o “o formă pură, elegantă, de a fi unul și același cu placa.” Extrem de persevent în tot ceea ce face, Marius a reușit să își definească un stil propriu, reconoscibil, spectaculos – lucru care l-a ajutat să cristalizeze o comunitate în jurul său. Marius a crescut în Slatina unde, evident, la vremea respectivă, ca în toată țara, nu prea exista o scenă de skate. Așa că a făcut-o el. Pe lângă propria sa performanță, Marius a avut grijă și de alții, încurajând alți băieți din oraș să se apuce și ei de skate, susținându-i și înființând Slatina Skate Crew.

@MrConstantinMarius @marius__constantin @MariusVirgilConstantin

Liviu Circeag

Ma numesc Liviu Circeag,sunt din Sibiu, am 20 de ani si sunt rider de bmx de aproximativ 9 ani. Bmx-ul este un sport mai putin cunoscut la noi in tara,insa cred si sper cu tarie ca acest aspect se va schimba tot mai mult pe masura ce oamenii devin mai deschisi la minte. Personal pot spune ca o simpla bicicleta mi-a oferit in acesti ani o adolescenta diferita ,prietenii in toata tara si amintiri care in alt mod nu puteau lua viata, iar pentru asta ma simt recunoscator fata e acest sport. Bmx-ul a ajuns de la o simpla distractie, la o adevarata influenta asupra personalitatii pe care o dobandesc in ziua de azi. Pe langa distractii, am ajuns sa practic acest sport la un nivel profesional, prin participarea la diferite competitii, unde am reusit performante,clasari pe podium si chiar cateva locuri intai.Pe langa aceste competitii am realizat si cateva videoclipuri care au necesitat destul de multa munca atat in fata cat si in spatele camerei de filmat, dar satisfactia e mereu foarte mare cand vezi produsul finit.In final as vrea sa le multumesc celor de la Benjamin.ro,in primul rand pentru toata sustinerea oferita, si nu in ultimul rand pentru implicarea lor la dezvoltarea acestui sport!

@liviucirceag @liviu.cireceag

Alexandru Lilea

Alexandru Lilea este un tanar din Slatina, pasionat de skateboarding freestyle, sport ce devine incet dar sigur, un fenomen la noi in tara. Pentru Alexandru, acest sport inseamna autodisciplina si este ceea ce il face fericit. Cele mai bune locuri obtinute de Alexandru sunt : Primul loc la amatori, campionatul mondial de freestyle skateboarding 2017 / SUEDIA si locul doi la amatori campionatul european de freestyle skateboarding 2018 / GERMANIA.

@alexandru_lilea @alexandru.lilea

Eugen Ticusan

Eugen Ticusan este din Dej, jud. Cluj si practica skateboarding de 6 ani. "In acest sport m-am descoperit pe mine. Facand volei de performanta timp de 4 ani am ajuns la concluzia ca nu asta ma vad facand in viitor, astfel am ales sa continui cu skateboarding-ul. Diferentele dintre un sport precum voleiul și skatebording-ul sunt regulile stricte pe care trebuie sa le urmezi: la skate esti liber sa faci ceea ce vrei tu, neavând reguli pe care trebuie sa le urmezi. Pe mine acest sport ma face sa mi imaginez orașul ca pe propriul skatepark în care sunt multe elemente care te pot ajuta sa progresezi. Singurul inamic care îți sta in cale ești tu, trebuie sa treci peste fricile care se ascund in tine pentru a putea evolua si trebuie sa fii constant și hotărât! Mi-as dori ca aceste sporturi urbane să beneficieze de o atentie mult mai mare din partea autoritatilor, atat locale cât și nationale, astfel să atraga mai multi practicanti si sponsori care sa ajute la promovarea si susținerea acestora.

@eugen_ticusan @eugen.ticusan

Daniel Popescu

Eu sunt Daniel Popescu, am 14 ani, sunt din Balș si ma dau pe skate de aproximativ 3 ani. Am ales freestyle skateboarding ul deoarece este un sport in care iti poti folosi foarte mult imaginatia pentru a crea, fluidiza sau invata trick-uri. In prezent am fost doar la doua concursuri de freestyle skateboarding, cel din Germania din Paderborn BBQ skatebording contest 2019 unde am castigat locul 5 la amatoti, impreuna cu premiul best trick si cel din Germania Branderburg Euro freestyle unde am castigat locul 8 la amatori. Iar in viitor as vrea sa ma duc la cat mai multe concursuri si sa ma dau pe skate in continuare!

@dani_popescu

Mai multe informatii