Marius Constantin

Marius Constantin este singurul freestyle skater profesionist din Romania si singurul cu o placa ce ii poarta numele. Pasiunea lui pentru acest sport a început în 2006, când inițial se apucase de ceva ce numește el street-style. Cu timpul, s-a îndepărtat de acest stil, trecând la o disciplină freestyle, numind-o “o formă pură, elegantă, de a fi unul și același cu placa.” Extrem de persevent în tot ceea ce face, Marius a reușit să își definească un stil propriu, reconoscibil, spectaculos – lucru care l-a ajutat să cristalizeze o comunitate în jurul său. Marius a crescut în Slatina unde, evident, la vremea respectivă, ca în toată țara, nu prea exista o scenă de skate. Așa că a făcut-o el. Pe lângă propria sa performanță, Marius a avut grijă și de alții, încurajând alți băieți din oraș să se apuce și ei de skate, susținându-i și înființând Slatina Skate Crew.

@MrConstantinMarius @marius__constantin @MariusVirgilConstantin

Liviu Circeag

Ma numesc Liviu Circeag,sunt din Sibiu, am 20 de ani si sunt rider de bmx de aproximativ 9 ani. Bmx-ul este un sport mai putin cunoscut la noi in tara,insa cred si sper cu tarie ca acest aspect se va schimba tot mai mult pe masura ce oamenii devin mai deschisi la minte. Personal pot spune ca o simpla bicicleta mi-a oferit in acesti ani o adolescenta diferita ,prietenii in toata tara si amintiri care in alt mod nu puteau lua viata, iar pentru asta ma simt recunoscator fata e acest sport. Bmx-ul a ajuns de la o simpla distractie, la o adevarata influenta asupra personalitatii pe care o dobandesc in ziua de azi. Pe langa distractii, am ajuns sa practic acest sport la un nivel profesional, prin participarea la diferite competitii, unde am reusit performante,clasari pe podium si chiar cateva locuri intai.Pe langa aceste competitii am realizat si cateva videoclipuri care au necesitat destul de multa munca atat in fata cat si in spatele camerei de filmat, dar satisfactia e mereu foarte mare cand vezi produsul finit.In final as vrea sa le multumesc celor de la Benjamin.ro,in primul rand pentru toata sustinerea oferita, si nu in ultimul rand pentru implicarea lor la dezvoltarea acestui sport!

@liviucirceag @liviu.cireceag

Alexandru Lilea

Alexandru Lilea este un tanar din Slatina, pasionat de skateboarding freestyle, sport ce devine incet dar sigur, un fenomen la noi in tara. Pentru Alexandru, acest sport inseamna autodisciplina si este ceea ce il face fericit. Cele mai bune locuri obtinute de Alexandru sunt : Primul loc la amatori, campionatul mondial de freestyle skateboarding 2017 / SUEDIA si locul doi la amatori campionatul european de freestyle skateboarding 2018 / GERMANIA.

@alexandru_lilea @alexandru.lilea

Mai multe informatii