Returnare produse

CONDITII DE RETURNARE

Produsele comandate de pe site-ul www.benjamin.ro pot fi returnate fie pentru că marimea nu se potrivește, fie pentru că dorești alt produs în schimb, fie pentru că prezintă defecte de fabricație nedetectate la controlul dinaintea livrării, fie fără a invoca vreun motiv anume. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

In caz de retur al comenzilor plasate cu transport gratuit in cadrul unei promotii, pretul de transport de retur cat si cel initial (care a fost suportat de firma noastra) sunt suportate de solicitantul returului.

Termenul în care produsele comandate de pe site-ul www.benjamin.ro pot fi returnate este de 14 zile de la data recepției lor.

CE TREBUIE SA FACI PENTRU A RETURNA UN PRODUS?

În primul rând trebuie sa ne anunți pe noi printr-un e-mail la adresa comenzi@benjamin.ro sau cu un apel la numărul de telefon +40742597458. Nu uita să menționezi cel puțin un element de identificare: numele de pe care s-a făcut comanda sau numărul comenzii.

Orice comanzi de pe site poate fi schimbat în termen de 14 zile de la primirea coletului cu 2 condiții:

  1. Produsul trebuie să fie în starea în care l-ai primit, cu etichetele atașate și cu cutia originală (în cazul shoesilor), să nu prezinte semne de uzură, pete sau defecte apărute în urma purtării.
  1. Să plătesti taxa de transport până la noi. Taxa de transport pentru produsul cu care vei face schimbul va fi suportată de către Benjamin.

Orice schimb trebuie confirmat dinainte de noi! Nu acceptăm nici un colet dacă nu ne-ai anunțat înainte că ai trimis un schimb către noi. În plus, trebuie să îți comunicăm adresa la care să îl trimiți.

NU acceptăm colete cu ramburs CASH, cu ramburs COLET sau care sunt ambalate necorespunzător.

NU lipi adresa sau plicul cu AWB direct pe cutia de shoes, ambalează produsul într-o pungă de transport sau în hârtie pentru a evita deteriorarea.

NU ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung la noi deteriorate.

În cazul în care nu dorești să schimbi produsul cu un altul, ci dorești să îți fie returnată contravaloarea produsului, aceasta se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile de la data recepționării produsului în sediul Benjamin.

TINE CONT

Dacă te gândești să returnezi un produs, nu îl folosi, nu îi deteriora cutia originală, nu îi rupe etichetele sau elementele de identificare și păstrează bonul fiscal/factura! Nu poți folosi produsele pe care le-ai primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a-ți permite să examinezi produsul așa cum ai face-o într-un magazin fizic, nu pentru a-ți oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau contactați-ne la:

+40  742 597 458       comenzi@benjamin.ro

Mai multe informatii