Detalii plata & transport

COST TRANSPORT

1. GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 LEI
2. 20 LEI PENTRU ORICE COMANDA MAI MICA DE 250 Lei  

ATENTIE! NU MAI TRIMITEM COLETE PRIN POSTA ROMANA DATORITA NUMEROASELOR PROBLEME INTAMPINATE.

TERMEN DE LIVRARE

1. 24H PRIN CURIER RAPID DACA COMANDA ESTE PLASATA PANA LA ORA 14:00
2. 48h IN SITUATII SPECIALE 9SARBATORI, LOCALITATI CU KM EXTERNI)

Comenzile facute in ziua de SAMBATA sau DUMINICA vor fi expediate in ziua de luni, la fel si comenzile plasate VINERI DUPA ORA 14:00

PRETUL

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte (în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 250 lei și care este gratuită în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 250 lei) și pe care o poate alege în momentul finalizării comenzii.

METODA DE PLATA

Din pagina de comandă poți selecta modalitatea de plată: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare, către agentul DPD sau Cargus care îți livrează coletul acasă) sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar agentului DPD sau Cargus nu mai trebuie să achiți nimic).

CONFIRMARE & LIVRARE

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin E-Mail la numărul de telefon completat de tine atunci când ai făcut comanda pe site. Adresa la care se va face livrarea este cea completată pe comandă sau la cea confirmată telefonic.  Dacă dorești altă adresă de livrare decât cea din buletin, completează o altă adresă de livrare sau anunță-ne telefonic (la numărul de telefon +40742597458  / pe e-mail (la comenzi@benjamin.ro).

ANULAREA COMENZII 

Comanda NU va fi livrată decât după contactarea telefonică. În cazul în care numărul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect / telefonul e închis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile, comanda va fi anulată.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm vizițati pagina de contact sau contactați-ne la:

+40 769 669 947 / +40 742 597 458      comenzi@benjamin.ro

Mai multe informatii