Benjamin.ro blog: Introducere

Am inceput in 2009 in Sibiu prin outletsibiu.ro. Cativa ani mai tarziu deveneam Benjamin.ro. Misiunea noastra a fost de la bun inceput sa aducem incaltaminte de skate si casual la preturi accesibile, in regim outlet. Una din intrebarile ce ni se adreseaza cel mai des e: “Incaltamintea e second hand?” Nu. Incaltamintea nu e second hand, ci noua, in regim outlet.


Ce inseamna outlet? Inseamna ca dupa fiecare colectie lansata de catre brandurile de incaltaminte, de exemplu primavara 2020, atunci cand raman modele nedistribuite sau nevandute, in momentul in care apare colectia toamna 2020, modelele precedente devin “outlet”. Toate modele de incaltaminte de pe Benjamin.ro sunt noi.


“De ce sunt atat de ieftine, sunt fake?” este o alta intrebare amuzanta deseori auzita. Toate modele sunt originale apartinand brandurilor listate pe site. Preturile sunt accesibile tocmai fiindca aceste modele sunt din colectii anterioare si deoarece am luptat mereu sa oferim clientilor nostri incaltaminte de skate care sa nu coste o gramada de bani. De 10 ani facem lucrul acesta si miile de clienti din toata tara ne sunt recunoscatori!


“Aveti magazin fizic?” Nu, doar magazine online, insa cei care doresc sa vina direct la depozitul nostru din Cisnadie, jud. Sibiu, sa probeze si sa cumpere pe loc incaltaminte, sunt bineveniti, cu programare telefonica in prealabil.


De-a lungul timpului am sustinut si inca sustinem sportivi, cantareti si artisti plastici cu incaltaminte gratuita, incurajandu-i sa mearga inainte spre atingerea visurilor lor.

Mai multe informatii