Benjamin.ro blog: “Faceti sponsorizari?”

Chiar asa, facem sponsorizari?
Salut. Saptamana trecuta vorbeam pe scurt despre istoricul Benjamin.ro, despre ce inseamna 'outlet' si de ce sunt preturile noastre la skate shoes cele mai mici din Romania.


Pentru ca suntem la al doilea articol pe Benjamin blog, mai vreau sa va prezint ceva legat de istoricul Benjamin.ro, mai ales pentru cei care nu cunosc multe lucruri despre noi.


Astazi vom vorbi despre ce inseamna sa sustii rideri si artisti, ca si shop. Noi ne-am dorit sa facem lucrul acesta prin a oferi incaltaminte gratis tuturor celor pe care ii sustineam si am si reusit. La inceput cu o lista scurta de rideri, apoi pe parcurs sustinand mai multe persoane. Suntem constienti ca nu putem in general oferi foarte mult riderilor talentati din tara, insa am considerat ca macar din punct de vedere al incaltamintei, acestia sa fie asigurati!


Ce sentiment fain sa te dai si sa nu iti pese ca distrugi perechile de shoes, unul dupa altul, deci din punctul asta de vedere ne place sa consideram ca suntem o rotita importanta din mecanismul care face lucrurile mai usoare pentru practicantii sporturilor extreme din Romania, asigurandu-le perechile necesare de skate shoes.


Intrebarea pe care o primim deseori e: "Faceti sponsorizari?" Raspunsul e evident DA. "Ma sponsorizati si pe mine?" Credeti-ne, ne-ar placea sa va ajutam pe toti, dar altfel nu am mai functiona ca si shop, am pune lacatul pe usa si am face altceva:)) INSA chiar daca nu sunteti toti sponsorizati, puteti toti beneficia de preturile cele mai mici la skate shoes din Romania, ceea ce este in sine un castig! :)


Si nu uita, daca ti-ai luat shoes de la noi, apoi postezi poza pe instagram si dai tag la @benjamin.ro_shoes_store, iti vom reposta poza la story, iar daca e misto de tot, o postam direct pe feed ;)

Mai multe informatii