Benjamin blog: VANS

Vans si-a deschis primul magazin de skate shoes din lume, in 1966 in Anaheim, California, SUA, infiintat de catre fratii Paul Van Doren si James Van Doren. 54 de ani mai tarziu este unul din cele mai mari si mai populare branduri de skate shoes la nivel mondial. Nu vom adauga aici o biografie a brandului, pentru ca veti gasi sute de articole despre asta online, insa vrem sa specificam doar 2 elemente cheie ale produselor marca Vans:
1. Calitate - cine a incaltat Vans vreodata, fie pe skate, bmx, mtb, sau pur si simplu pentru a-i purta in mod obisnuit, stie despre ce vorbim. Au avut timp peste 50 de ani sa-si perfectioneze procesul de productie al produselor astfel incat acestea sa fie considerate printre cele mai bune pentru segmentul de piata la care se adreseaza brandul. De-a lungul anilor clientii nostri in mod constant ne-au intrebat daca aducem mai multe modele Vans, din nou si din nou. Un singur alt brand a avut atat de multa cerere, pe langa Vans, dar vom vorbi despre asta intr-un alt articol. Vans rezista.
2. Design - multe din modelele clasice si-au pastrat designul initial, care a suferit modificari nesemnificative in ultimii 50 de ani: Authentic, Era, Old Skool, Slip-On etc. Forma s-a pastrat, designul multor modele a ramas acelasi, iar la celelalte modele desenele au fost unele dintre cele mai creative din toata piata de skate shoes, Vans colaborand de-a lungul anilor cu foarte multi ilustratori, graficieni, artisti plastici etc. Vans inseamna atat design clasic si neschimbat, cat si extrem de multa creativitate, in functie de modelul despre care vorbim.

Mai multe informatii