Benjamin blog post: Slatina Skate Crew

Am ajuns prima data in Slatina in vara lui 2011. Nu ma asteptam sa gasesc ceea ce am gasit: zeci de copii si tineri pe skate, bmx, mtb, trotinete mai putin spre deloc, role etc. Erau multi, atmosfera era foarte misto, vremea era perfecta, Marius ii coordona pe toti caci era contest pe esplanada din centrul orasului. Eu am venit pe o motocicleta cu un motor de 125cm cubi, cu 80-90 la ora constant, de la Sibiu, pe Valea Oltului. Lent, dar sigur. Am ajuns si am aflat: aici e Slatina Skate Crew!

 

Slatina Slate Crew e o miscare pornita de Marius Constantin si prietenii sai, menita sa aduca riderii impreuna, sa incurajeze pe cei din jur sa se dea pe skate, bmx, pe orice si sa se simta toti bine impreuna. Canalul de Youtube s-a bucurat de un real succes si clipurile postate acolo constant au crescut foarte mult in vizualizari si aprecieri. Slatina Skate Crew incepea sa aiba fani in toata tara.

 

Din vara lui 2011 am continuat sa vin constant in Slatina, de cateva ori pe an, iar apogeul l-am atins in 2015 cand am venit de 11x intr-un an, adica 1 data pe luna, caci am inceput sa cant intr-un pub aproape de esplanada unde ne dadeam toti. Am legat niste prietenii foarte faine care continua si acum, in 2021, la 10 ani distanta, desi suntem imprastiati prin tara cu facultatea sau cariera: unii sunt prin Cluj, altii prin Bucuresti. 

 

Povestea Slatina Skate Crew nu s-a incheiat, ea continua sa fie scrisa. Vremurile s-au schimbat, adolescentii au devenit tineri adulti, insa miscarea merge mai departe si dragostea pentru placa ne aduce mereu impreuna! 

 

Sergiu B.

Mai multe informatii